Vacaturesindemetaal.nl

is een initiatief van Betere Banen. Betere Banen bemiddelt in tijdelijke en vaste banen in de metaalbranche, op LBO-, MBO- en HBO niveau.

Vrijwel dagelijks ontvangen wij aanvragen van bedrijven die op zoek zijn naar medewerkers met uiteenlopende ervaring in de metaal. Hierdoor zijn wij doorlopend op zoek naar gemotiveerde vakkrachten en beginnend metaaltalent.

Door op vacatures te klikken, ziet u een overzicht van de vacatures waarvoor wij op dit moment kandidaten zoeken. De meeste vacatures worden echter ingevuld door kandidaten die reeds in ons bestand staan. Door je cv achter te laten op onze site, kunnen wij snel schakelen op het moment dat er een nieuwe vacature binnenkomt en kunnen vacatures snel worden ingevuld.

Daarnaast kunnen wij kandidaten die reeds bij ons bekend zijn, gericht onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgevers.

Dus ben je op zoek naar een tijdelijke of vaste baan, een leuk project om ervaring op te doen, of ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Laat dan je cv achter op onze site en wij helpen je met het zoeken naar die Betere Metaal Baan!

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren